Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sockervaddsluft och popcornsnö

Allt snurrar idag
likt i en karusell
som kanske aldrig
stannar.

Skratt som ekar
och svett som rinner
längs en iskall ryggrad

Jag förlorar kontrollen.

Luften är tjock av
sockervadd
och utspilld cola

Du är akrobaten
som svingar dig genom luften.
'Vad gör du här' vill jag fråga,
vill jag alltid fråga

Du har stjärnor
på din rygg
och jag har inte
ens ärr

Popcorn faller från ovan
och jag låtsas inte ens längre
att det är snö.

Jag snurrar
blundar
vill vara sol

'Jag förstår inte'
säger du
inte alls beklagande

hur ska vi någonsin
förstå varandra?
du är ju akrobat
och jag är inte ens
clown

Du ramlar nog en dag.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-19 23:31



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
en känsla som väcker minnen.
2010-02-23

  Jonas Andersson
Känner igen känslan. Du fångar den väldigt exakt.
Kärlek, rädsla, hopplöshet och svindel.
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe