Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varmvreden och slutet på kanske det sista.

Du är
temperaturskala och
kastanjen mot
kinden

kall och
solvarm.

Flyende ögonkast
från ett
hastigt
ingenting

ihopsjunket och
bortslösat.

ilska.

bränner som glas
i magsäcken

fyrkantig och

illvilligt.

Bläddra framåt
och nynna
sånger
i moll

bred på
lögner och
skitsnack

slå ett slag
för
orättvisan

utöva magin och
sammanfatta sekler
i



sekunder.

?




Fri vers av Silverdroppe
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-27 12:42



Bookmark and Share


    Don
Skickligt uppbyggda bilder (mer än bilder, en hel terräng att gå bort sig och drunkna i). Vackert språk. Mycket känsla.
2011-05-19

  Katinka VIP
En applåd för språket och känslan.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe