Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sug under revben och det där som fattas.

Ett ankommande
universum
och skönhetsförnekelse

ett rytmiskt
tickande och
en giltig
anledning till
liv. frågetecken.

i en
jakt
på en
känsla.

Enkelriktat skratt,
bortvänt
bortblåst

stillastående upprepning
och verklighetsflykt

Jag andas
fönster i
segment
i felaktigt
ljus

äter jord
och fingrar
och flåsar
hörbart

lealös,
otålig.

outspädd hud
över nattsvart

Du är
varaktig och
durabel.

en kaskelot
i skimrade
äckel

kristallklar
och
okrossbar

en imitation
av något
som inte
finns


där.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har alltid beundrat ditt skrivande
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe