Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi låter våra hjärtan så i samma takt.

Jag reviderar
och mellan orden
andas du
tröst

Mina tänder
är spänt
sammanbitna,
tungan ännu
inte helt
svald

Den växer
fortfarande
i gommen

Du ler
lite,
strycker bort
hår från
min kind,
söker efter
tårar

Jag stänger av
känslor,
tankar,
liv

Andetag och
spratteldocka

Klocka viskar
ticktack,
nej
den
skriker

Dånar
i mig.
ekar.
vill inte
höra.
vill inte
se,
sekunder försvinna
från mig

oss.

Tyst viskar du
i mitt
öra om sånt
som jag inte
trodde fanns
och sånt
jag inte
vill


glömma.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-12-22 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe