Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag klättrar inte i berg och heller så drunknar jag inte.

Dricker tvål
och smörjer in mig
med svavelsyra,
undviker
undanflykter,
blir ett
mönster.


Snubblar över
gränser och
hyperventilerar

gungbräda och
snälla
åt
min
hjärna,

åt mina
tankar.

googlar på
kärlek men
förstår
ingenting
nonsens.

Bedragen

liv.
på tid.
historia.
framtid.

vad kan jag
om sånt




igångsatt kaos.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 10:56



Bookmark and Share


  Mystica
Aj... smärtsam men oerhört vacker!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe