Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passivt och nedsjunket, ångerglömma och blicka framåt.

räkna till
tio och
slå omkull
en vacker
tanke

mal isär
andetag och
gnag sönder
inälvor,

självförnedran
och ett sjukligt
förakt.

En närgången
asfalt
smeker sönder
hud,
brännsår
och

skyll
dig
själv.

Felvänd och
fallerifallera

Dimmdagar i
ögonblicksglimtar.



så enfaldigt
och
dumt.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 12:16



Bookmark and Share


  Anna*
Det är mycket dumt vi människor gör, men tack och lov kan vi lära av det och märka att livet blir allt bättre med tiden =0)
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe