Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son vill prova på målaryrket


PRAO-prat


Nackdelen

med att måla tak

är att man kan få ont i

nackdelen




Övriga genrer av eva m h
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-20 23:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
En typiskt-dej-text, härlig!
2010-01-30

  Cris
Klipskt skrivet
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h