Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom

Den jag en gång var
och den jag faktiskt blev
kan kanske ge några svar
även om bilden är skev

Jag är vissa delar glömska
vissa delar underbar
vissa delar är lömska
men jag är ännu inte klar

Ställa snälla inga frågor
jag kan inte svara än
mitt inre står i lågor
kanske jag svalnar sen




Fri vers av Alive
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive