Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp..

Jag såg på dig idag
och jag visste

att i nästa liv
är du min




Fri vers av Alive
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-20 23:51



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Kärlek värd att vänta på?
Tragisk, men hoppfull.
Gillar.
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Alive