Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse..

Jag hittar inte i känslornas labyrinter

Jag klättrar febrilt men jag slinter

Jag flyr först men stannar och vänder

Trevar i mörkret, söker dina händer

Men allt är borta, endast tomheten finns

Jag öppnar ögonen, det är då jag minns

Du var en dröm, jag är den jag är

Jag visste alltid att det skulle sluta så här

Illusionernas mästarinna har gjort sitt val

Aldrig mer ska hon lida kärlekens kval

Jag ska tryggt ensam på vägen vandra

Kärlek är helt enkelt för andra




Fri vers av Alive
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 00:20



Bookmark and Share


  Anna*
Stark och berörande. Känslor är svåra att hantera särskilt när labyrinterna är så förvillande.
2010-04-03

  Niclas Petersson VIP
Strålande vackert i all sin sorgsenhet. Ändå något tröstande och starkt i orden.
Gillar!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Alive