Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talar utan ord

Jag uttalar så lite
av det mina läppar
säger till dig
Mina osynliga murar
stoppar mina meningar
innan de når dig
Jag talar till dig
i tystnad


Jag medger en bråkdel
av alla känslor
som irrar, förvirrar
Minnets demoner
hindrar min hand
innan de når din kind
Jag är rädd för att
skada dig

Jag vågar inte känna
hur du bor inom mig
väcker mig till liv
Mitt hjärta slår så ovant
trevande osäkra slag
behöver stödhjul
Jag är rädd för att
jag lever

Jag förstår inte alls
hur du förändrat mig
att jag släppt in dig
Jag talar utan ord och
förlitar mig på att du
kan höra mina tankar
Jag har något ogreppbart
att berätta




Fri vers av Alive
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 22:33



Bookmark and Share


  Emme VIP
Gillar den här, bra skrivet!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Alive