Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever nästan

Jag lever nästan
rör mig inkognito i världen
smyger runt hörnen
och lämnar nästan synliga
fotavtryck

Jag är nästan lycklig
lever i min tankevärld
gör kullerbyttor av glädje
ler nästan helt ärliga
leenden

Jag har nästan sanna känslor
mitt hjärta slår äntligen
i mitt huvud finns sanningen
känslorna finns nästan i
verkligheten

Det är nästan mörkt ibland
när verkligheten övermannar mig
och jag intalar mig själv
att det är bättre att nästan leva
än att inte leva alls




Fri vers av Alive
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 08:44



Bookmark and Share


  Anna*
Åh, så suverän! Bokmärker direkt!
Hög igenkänningsfaktor
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Alive