Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Du bor inom mig
om än du är mig fjärran
Du rör vid mig
om än du är ej här
Du är den ende sanne
du är mig så oerhört kär

 




Fri vers av Alive
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive