Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgiven

Jag ser inte solen nu
inte skönheten
eller glädjen
Det är så mörkt nu
så oerhört kallt
och tyst

Jag ser inte slutet nu
kan inte gissa
inte ana
Vägen har snöat igen nu
är farlig och ofarbar
otillgänglig

Jag hittar inte ut nu
finner inte dörren
räddningen
Jag orkar inte leta nu
behöver räddas
hjälp




Fri vers av Alive
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 10:48



Bookmark and Share


  Anna*
Skulle vilja räcka ut min hand och hjälpa diktarjaget. Det är oerhört smärtsamt att vara där mörkret övertäcker allt och näsan knappt når över vattenytan.
2010-04-03

  Emme VIP
Stark och berörande..
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Alive