Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen

När nattens mörker faller över mitt minne
formas bilder av djävlar som förmörkar mitt sinne.
De slåss och svär och lever om,
de höjer glasen och skålar i rom.

Deras knotiga fingrar lindas kring min hals,
på mitt väsen de dansar en förunderlig dans.
De blottar sina tänder och suger märgen ur mina ben.
De lockar och drar i mig, jag ber till Gud att min själ är ren.

Jag räds dem, men dock ej allra mest,
de är inte dem jag fruktar allra värst.
Jag säger: "Din djävul, jag är inte rädd för dig,
för den jag fruktar mest av allt är mig..."




Fri vers av Alive
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive