Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte

Jag har så många tankar
här inne
instängda
bakom pannbenet
men jag orkar inte
tyda dem
och låt fingrarna
berätta vad
de säger

Jag har så många sorger
inuti mig
ihopträngda
i mitt bröst
men jag orkar inte
föra dem
till mitt tankecentra
och analysera
vad de betyder

Jag har så många känslor
inom mig
ihopblandade
i mitt hjärta
men jag orkar inte
greppa dem
med mina trötta händer
och känna hur
de hör ihop




Fri vers av Alive
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive