Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta

Om jag läser
alla de ord jag skrivit
vad är det jag berättar?

Medan trafiken stannat
i en evig bilkö
fingrar jag på ratten
skruvar upp stereon
och väntar på
grönt ljus..

Väntar livet?

Jag har fastnat i väntrummet
och läser skvallertidningar
utan tankar
Stressad byter jag kö
utan att fatta
att den kö jag står i
alltid tar längst tid

Att leva i väntan
gör dagens tidning suddig
trycksvärtan suddas ut
av de tårar som fälls
för att det som är
aldrig blir så verkligt
som det borde vara
Och ändå vet jag att
inget finns bortom
om jag inte lever nu

Hur slutar man vänta?




Fri vers av Alive
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 17:20



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
...hör av dig om du kommer på svaret. :)
Du skriver väldigt bra.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Alive