Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsrytm - haiku

En trötthet, stress och jäkt

en dags händelser avlöser varandra med hets

kvällen kom lugn och ro.




Bunden vers (Haiku) av En strimma av guld
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 21:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kvällen när lugnet kan få infinna sig så skönt beskriven
2010-01-25

  Miss Mod
Dessa undersköna kvällar är en strimma av guld.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld