Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde stanna tiden

Om jag kunde stanna tiden
skulle jag göra det när dina andetag
ger dig liv där intill mitt öra
när jag läser din hud med mina fingertoppar
som vore den blindskrift
och jag en blind

Om jag kunde stanna universum
skulle jag göra det när din händer
omsluter mina bröst
när du rör dig inom mig
som vore du vattnet
i min törstande strupe

Om jag kunde skärma av alltet
skulle jag göra det när ditt leende
uppväcker mig ifrån det döda
när du talar till mig
som vore du tanken
i min förvirrade hjärna

Om jag kunde stanna tiden
skulle jag göra det när din arm
vilar under min nacke
när du kysser mitt hår
och jag inser att jag ingenstans
hellre vill vara




Fri vers av Alive
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive