Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat liv..

Vet du om att jag vaknar i ditt sällskap
att du jagar bort mina skuggor
med ditt ljus?

Vet du om att jag är lycklig i din närhet
att du skymmer mina sorger
med din närvaro?

Vet du om att jag är trygg i dina armar
att du jagar undan alla rädslor
med ditt lugn?

Vet du om att du bor i mina tankar
att dina ögon dröjer kvar
på mina näthinnor?

Vet du om att du hade varit mitt allt
att jag hade älskat dig gränslöst
i ett annat liv?




Fri vers av Alive
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive