Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig då!

Ta mig då!
Knulla mig bort från verkligheten
Slit av mig alla kläder
och kom mig nära

Träng in i mig då!
Penetrera alla mina minnen
Elda upp alla mina tvivel
och kyss mig brinnande

Gör mig till din då!
Greppa stadigt mina höfter
Lyssna till mina andetag
och ta mig hem

Men så ta mig då!
Famna min svettiga kropp
Snabba på alla rörelser
och knulla mig bort




Fri vers av Alive
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-22 08:25



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Bra driv och kraft! Du har helt klart stake i din text:)
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Alive