Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt köksbord var en gång ett träd

 

 

 

Min hand håller för ett ögonblick om vit kaolin,
en kvist med röda kaffebär
min stol blir en björk, min tröja en bomullsplanta
och från min nya utsikt ovan mark
ser jag min skor vandra iväg
Äkta skinn, helt klart




Fri vers av Sara Boström
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 09:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
superläckert...gillar så bilderna du ger
2010-02-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Sara!

En slags metamorfos, intressant gestaltat. Hälsar Fredrik
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström