Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag suga av dig?

Ska jag suga av dig
ta hela dig i min mun
låta tungan smeka
det som ger liv

Ska jag greppa dina skinkor
trycka dig emot mig
låta svaljet öppnas
svälja hela dig

Men så slicka mig då
lyft min kjol
visa dina smekande händer
låt dem vila på mina lår

Men så smaka mig då
drick mina lustar
medan mina fingrar
vilar på ditt huvud

Ska jag suga av dig
vill du ha mina svettiga stunder
eller vill du ha mina tankar
Du kan få både och




Fri vers av Alive
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 11:55



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Alive!

Knockout. Over and out. Hälsar Fredrik
2010-01-22

    Jane S VIP
Här var det ord och inga visor:)
2010-01-22

  Niclas Petersson VIP
Oj!
Verkligen utlämnande. Vågat. Bra.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Alive