Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha, du älskar mig alltså..

Du älskar mig säger du
men dina ord når inte ända fram
dina meningar slår mot väggen
studsar tillbaka
ekar in i dig själv

Du ljuger en smula
utan att själv inse att du är en lögnare
du upprepar dina sanningar
övertygar alla
utom mig

Du är en lögnare utan att förstå
utan att själv veta om
att dina ord egentligen inte
handlar om mig
att jag är utanför

Du älskar den du vill att jag ska vara
den unga medelpunkten
den leende gudinnan
vars högsta drömmar givetvis
överensstämmer med dina

Du älskar mig säger du
men du övertygar föga
när dina försök att förändra
kväver hela min varelse
och släcker mina eldar

Du säger att jag älskar dig
och jag ser på dig och ler
det är inte sant, förlåt
du har för alltid min tacksamhet
men mina känslor är utom räckhåll




Fri vers av Alive
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-22 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive