Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten



Natten är för lång
för att begå misstag


Solen är så mycket mer
förlåtande än månen
och därför den himlakropp
jag avundas minst


Natten är för kall
för att smyga ut i enbart nattlinnet


Vinden i träden
viskar tydligare
under stjärnornas fnitter
och månens ljus


Natten är för mörk
för att dansa med älvorna


Vindarna i träden
viskar mer kärlek
då de inte riskerar
att möta solens blick


Natten är för magisk
för att jag ska kunna somna




Fri vers av Amalia Bonaparte
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-22 23:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fint skrivet:)
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Bonaparte
Amalia Bonaparte