Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i förband, Fri i tanken


När jag brutit mig fri från en värld där ord betydde mer än handling
slagit mig in i den ständiga kampen mellan pragmatik och ideologi
där jag tror mig äga mer frihet
än mina förband vill ge mig
Där jag är ett kugghjul
och inte mycket mer




Blev jag äntligen den jag alltid velat vara

om än inte helt frihetlig




Fri vers (Fri form) av Amalia Bonaparte
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-19 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Bonaparte
Amalia Bonaparte