Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattemagikern

Minus minus = minus

Du är
ett fotonegativ
ett imperativ
ett utropstecken (!) efter varje mening jag stammar fram
men mina ord slår mot en vägg

Jag försöker mattemagiskt omvandla minus till plus




Fri vers av Amalia Bonaparte
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 22:58



Bookmark and Share


  Robin V
Snyggt! :D
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Bonaparte
Amalia Bonaparte