Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ITrim


Det



Det finns en flicka,
ett blått ögonpar
Hennes skratt likt klockor
ett steg i taget hon tar


Det finns en väg
av ljus, innerlig frid
Det är ett gammalt slagfält,
en gång var det min strid


Det finns en dörr
av vinfärgad ek
På dess baksida;
mörkrets dansande lek


Det finns ett val
vid ett vägskäl av minnen
Darrande, oåterkalleliga beslut
blödande sinnen


Det fanns en väg
utmärkt av blodsdroppar
Det fanns en dörr
på bergets högsta toppar

Det fanns ett val
skimrande av guld
Det fanns en flicka
drunknad i skuld




Fri vers av Amalia Bonaparte
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 17:52



Bookmark and Share


  Lady Alassa
ruskigt bra dikt om skuld
starka rim laddar budskapet:"ögonpar,,,tar", "blodsdroppar...toppar"
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Bonaparte
Amalia Bonaparte