Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan friskförklarad (från något så onödigt som vinterkräksjukan...)


Guldskimmer

Guldskimrande stråk

omsluter mina muskler,
omfamnar min kropp,

skänker mig
dofter av kommande vår,
en våg av energi

elliminerar
allt det där svarta,
alla smutsfläckar,
allt som en gång var jag

lämnar mig
i ljuset
där jag kan vara starkare
än någonsin




Fri vers av Amalia Bonaparte
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Bonaparte
Amalia Bonaparte