Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöskuggor


han gick där inga gatljus fanns
innan sol och efter måne

han gick där i svag obalans
bland snöskuggor som en fåne

och njöt av sin
promenad
hans stund av ensamhet
kände sig rätt så nöjd och glad
men det

är det ingen som vet




Bunden vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 991 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 08:38



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så snyggt poetat!! De två första raderna är magiska ju:-))
2010-01-26

    Kåda
Riktigt skön text, vardagligt djup
och grymma fraser
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP