Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårsnö


snömodd upp till tårna och en vinter
lika vit som en fet sträng av kokain
en sträng

där ingen spelar och ingen hör

ingen närhet i hans närhet
bara en vilsen granne och en förtvivlad hund
där söndersprängda brevlådor
vittnar om en uppgivenhet som kanske inte finns
men

granen skimrar fortfarande och djuren
liksom vi

gömmer oss för redan döda vargar




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 934 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 20:53



Bookmark and Share


  ÖveralltMilla
PANG! Rakt in i mitt hjärta!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP