Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskonstnär unik..

Ingen människa
har rätten
att styra en annan..
alla är olika unika
i tankar tyckande smak
alla har rätt
att få tycka vad dom vill..
alla är sin egen livskonstnär
alla har rätten till sitt eget liv
sin egen integritet









mare







Fri vers av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-23 13:21



Bookmark and Share


  Anjeska
Så sant! Mer frihet till var och en!
2010-01-24

  Anna*
Så viktigt! Till sist kommer vi att värdera konstverket så mycket högre när vi vet att alla penseldrag är där för att vi själva vill ha dem just så.
2010-01-24

  Maria T
Livskonstnär.
Så fint
2010-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen sant.
Mig är det många som försöker styra.
De är fulla av...ja...du vet vad.
2010-01-23

  Bibbi VIP
Ett otroligt viktigt påpekande som tyvärr inte är självklarheter för alla.

Förlösande ord.

Applåd och bokmärke.
2010-01-23

  Quasimodo
Sant, klokt och ödmjukt för det vi är !!
2010-01-23

  Stefan Höglund
Mycket riktigt, men det verkar som att det går bakåt på den fronten för männskigheten.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP