Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sucker

I mitt perfekta hus
sveper jag omkring
dammar lite lätt
på guldramen
De utsökta kläderna
passar precis
och tar fram alla former
av min lekamen

På de exklusiva mattorna
finns inga fel
självklart ligger
fransarna i rad
Mina kloka repliker
uppskattas alltjämt
mitt leende
väcker behag

Det äkta förhållandet
är givetvis
så perfekt som
förhållanden ska vara
Finns äkta kärlek
och omsesidig respekt?”

är en fråga jag inte ens
behöver besvara

Höjden av lycka
kallas det nog
att vara så nöjd
med allt man har
euforin är total
när allt är perfekt
och inget att önska
finns kvar

Vem försöker jag lura?


 

 

 

 




Fri vers av Alive
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alive