Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I parallella universum

I andra världar
skulle jag leva mitt liv
precis så som jag vill
Jag skulle höja musiken
sjunga högt och falskt
och ta en öl till

I andra dimensioner
skulle jag rida dig blå
knulla dig svettig och matt
Jag skulle bjuda dig in
längst in i mig
faktiskt både dag som natt

I parallella universum
skulle jag vara din bara din
utan annat som stör
Jag hade vågat lita på dig där
varit oförstörd och ung
och älskat dig så som sig bör

 




Fri vers av Alive
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 18:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det finns 20 dimensioner då att
välja mellan
lite
svårt att ta sig dit
bara
2010-01-23

  Niclas Petersson VIP
Mycket, mycket bra. Precis som dina texter brukar vara. I de bästa av världar... klart man vill ha det så. :)
2010-01-23

  Regn & Grus
Strålande.. helt enkelt strålande skrivet!!
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Alive