Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rastplatsens smälta smör


det var en sån där dag
då regn passerar över rutor
och smör

smälter sakta inomhus

hon hade stannat
vid en ödslig resturang
jackan hängde över stolen

hon rörde lite förstrött i en kaffekopp
tänkte på en sång om tysta änglar

och livet i allmänhet

















Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 841 gånger
Publicerad 2005-10-29 12:27



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Mycket fina beskrivningar. Jag saknar dock något, det känns som om dikten slutar plötsligt och att... ja något saknas.
2005-11-01

  Andasin
Saknar orden idag, skönt att läsa detta då! Finstämt. Säkert.
2005-10-31

  Propella
Vilken berättarrröst du har! Jag slungas med i den här texten, ser henne kristallklart sittandes där. Detta är en roman, i diktform.
2005-10-30

  Ola Rydberg
en bild ur liv
2005-10-29

  Daniel_78 VIP
som någon säger tidigare, ett snapshot,
som en fotografi ur en bilderbok
om igenkännande, om jaget

även om du publiserar en hel massa texter här på
sidan, blir man aldrig besviken på att ha klickat på en av dina texter,
kvalité varje gång!
2005-10-29

  Wretling
Vacker :)
2005-10-29

  Anders P VIP
ett snapshot. ett stilla höstligt vemod. Fint fångat.
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP