Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill och det nu. Fort.

Jag orkar inte läsa en dikt om träd.

Jag väntar på att vara olaglig men någon vill mig väl. Vem?

Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få vara lite olaglig.


Jag vill se något jag läst. Jag vill se en film. Jag vill ladda ner men det funkar inte.





Jag blir tokig!




Jag älskar boken och filmen kommer få mig att le, jag vill le.

NU.

och därför orkar jag inte läsa din dikt om träd. Förlåt.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit