Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära distans (haiti)

ord
räcker inte till
när bilderna projiceras
på min blekta hornhinna

tårar
skälver mitt mörkerrum 
målandes kontraster
negativt

av så nära
distans




Fri vers av Fredric
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-01-24 01:25



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja man blir så jäkla påverkad och ledsen. vad ska man göra åt naturen som är så obamhärtig.
mycket fin dikt.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric