Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljushuvud

de kallade honom pragmatisk
- Ett riktigt ljushuvud




Fri vers av Fredric
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-01-24 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric