Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilLouis (figur 7)

 

 

 

 


drar man illusionen kommer allting upp
även realiteterna

afrikanskaste kraften
i sin franskaste magi
kastar kunskap på
skenbart tvång

chic Orleans jazzar friheter i ansvarstyngdaste begär
fördämmer förlöselse

 

 

 

 

 

 





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP