Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ioHoi (figur 8)

 

 

 





Genom dörren som ser likadan ut
från vardera sidan

i timglaset som förblir sin egen spegelbild
outbytbar
hur snabbt sanden än rann

mellan raderna som försvann
efter eller före ömse punkt

kommer den på.

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 03:02



Bookmark and Share


  Nanna X
intressant tanke anar jag här: något (till synes) statiskt som ändå förändras till slut?
2010-01-24

  Catharina Edin VIP
Mycket bra, klurig, tänkvärd!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP