Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingrar löper längs virvlarna i ditt hår (först nu ger vi oss tid att se)

 

det finns tretton miljoner sju sätt att leva

men jag vet bara två

med eller utan dig

och väljer det förstnämnda

 

idag är början på det nya

när pianots toner ska få plats invärtes

bara för att vi vill

bara för att vi tar oss tid för oss själva och musiken

 

imorgon är vardag

men någon fritid finns där faktiskt

någon timme på kvällen sparar vi

 

bara till oss

 

 

© Birgitta Wäppling, 24 januari 2010

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-24 08:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
en timme - bara för oss....som ger kraft till allt det andra
2010-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
vackert nära
2010-01-24

  halmstrå
om man väljer att leva ett helt liv med en människa, då kanske en sorts kärlek kan mogna, som förstår något ofattbart....
det där om liv och kärlek och mognad...
2010-01-24

  Ulf Lagerholm
förtröstansfull text, därmed också vacker
2010-01-24

  Anna*
Underbar! Förtröstansfull och fin!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP