Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga lika högt bultande hjärtan bor i en stad som denna

tänkte på oss
som ett vi
redan innan du visste
om mig

och det var tanken
på oss som jag föll för
inte dig

och jag räknade hjärtslag
och sms
för jag ville veta
om ditt hjärta slog
lika hårt för mig

och om dina sms i natten
kunde ses som ett bevis på
att du älskade mig

men du har nog aldrig tänkt
på mig som ett hon
eller på oss
som ett vi

för jag har liksom
alltid varit
för långt bort
och alltid alltid
för fel

precis lika fel
som du var för mig

för det var tanken på oss som jag föll för
inte dig




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 10:18



Bookmark and Share


  john ekström
Jag råkar vara i stämning för just denna typ av text, vilket jag iof är rätt ofta.
Ingen överansträngd text, enkel och sockersöt på sina håll.
Den gör sitt jobb, bra.
2010-05-08

    sårosa
vad fint om att vara kär i kärleken
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.