Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter och svart kyla

Köld
säger mig
att den evigt svarta omfamningen
kommer allt närmare


Frossa
avslöjar
att svarta vingar slår
alldeles ovanför mitt huvud


Isande
holkar mina benpipor
färgar min hud,
mitt hjärta svart


Vintern
famnar
älskar
dödar


mig




Fri vers av Amalia Bonaparte
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Bonaparte
Amalia Bonaparte