Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsorg

 

kalla vita lakan 
sängarnas parad

tvål och vatten
tvål och vatten

mata den
så blir den glad

mata lite till
så blir den tyst

sov nu

lilla barnhemsbarn




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-25 22:08



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ja, viss omsorg blir lite väl klinisk.
Träffsäker bild!
2010-01-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Aj
Här klippte du till
Starkt
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren