Genom att finnas,

genom att vara den du är,

tänds tro och hopp

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom att finnas,

genom att vara den du är,

tänds tro och hopp




Ler mot dagen

 

Igår hände det igen,

jag lyftes upp i en dröm

Änglaspelet fick dagen att gry

 

Himlens alla tecken förändrar mitt liv...

ser helheten ur nya perspektiv

 

Den dyrbaraste av gåvor, 

skänkta gång på gång

euforin stoppar tankarna

 

Hur är det möjligt att släppa taget,

att välja en annan väg...

 




Fri vers av Io
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-26 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io