Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All min kraft går till förhoppningen att du ska bli frisk.


(..du gör skillnad..)

Du skrev våra namn på asfalten
om inte regnet tagit med sig allt
finns dem nog kvar där än

Jag saknar sanningen bakom ditt leende
Tomheten av drömmen
som aldrig hann bli sann
saknaden av den äkta kärleken
trasar min själ

Älskling kom tillbaka
Färglägg min värd
gör mig hel

Min stora svaghet kommer alltid vara
att jag inte kan se mina hjältar svaga
men jag lärde mig andas utan tankar
för att slippa se besvikelsen.


Kampen är till för att kämpas
du kommer få göra det
men alltid med mig vid din sida.




Fri vers av Attila
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila