Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big bang

Ur Big bang

staratade banor

som genom universum

och miljarder av år

förde oss samman

 

På en sekund

förgjorde jag allt

 

 




Fri vers av Attila
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-03 20:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett ord kan fördärva mycket
2018-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Big Bang är en bluff.
Albert Einstein sade att en högre intelligens måste ligga bakom skapelsen.
Jag kan bara hålla med.

2018-03-03

    Ordkonstnär
Tyckte om den. :)
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila