Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklar

Jag strävade mot vintergatan
skrev om att sikta dit
att förloras där.
Det var innan jag visste att livet är större på jorden
än vad universum någonsin kommer kunna att bli

Vi föll mot varandra
Igenom oss
För dig
Mot mig
Enfaldiga är mina ord
Bara för att jag aldrig förstått
Vad kärlek är




Fri vers av Attila
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-22 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila