Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ronden

 

Jag hör dig energilöst hosta till

eller var det ett ord,

ett avgörande ögonblick?

 

Bakom  tunna ögonlock vimlar livet fram

febern tillåter dig pendla 

mellan vad du är

och allt du någonsin varit.

 

I korridoren utanför

kan ljudet av ingenting 

anas.




Fri vers av Attila
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-09 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila