Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi har att förlora

Du slog ned

som en atombomb i mitt liv

inte i en detonation

utan som en terrorbalans

 

Din blick var ett löfte om något fantastiskt

 Men vad hände med alla svarta hål?

Med alla meteoriter som skulle förgöra oss? 

 Livet är löftet om något fantastiskt

Vi kan förlora allt i nästa andetag



Fri vers av Attila
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-26 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila